december 12, 2018, 23:04:06

Författare Ämne: Så här återställer du borttagna eller förlorade data från iPhone  (läst 25 gånger)

Utloggad hpujoln

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 1
Har du någonsin fastnat i problem med dataförlust av iOS-enheter? Om svaret är ja, kan du behöva läsa om det här för att lära dig hur du återställer borttagna eller raderade iOS-data med den mest effektiva iPhone dataåterställningsprogramvaran, TunesKit iPhone Data Recovery, som helt och hållet kan ta bort de förlorade filerna i kortaste mängd av tiden oavsett hur du förlorade dem, oavsett om det beror på systemkrasch, skärmbrott, fel på iOS-uppgradering, virusattack, skadad eller skadad enhet, lösenordslås, jailbreakfel etc.


För att uttrycka tacksamhet för alla nya och befintliga användare, startar TunesKit officiellt sin 2018 Thanksgiving & Black Friday-kampanj med upp till 80% rabatt på alla de presenterade produkterna. Det kommer att vara kvar under hela shoppingperioden och slutar inte till 6 december 2018.

I det här speciella evenemanget kan användarna få det nyutgivna verktyget - iPhone Data Recovery, till ett pris av $ 9.95 (endast för Thanksgiving) istället för det ursprungliga priset på $ 49,95 för att återställa borttagna eller raderade kontakter, meddelanden, foton, videoklipp, kalendrar och mer från iPhone iTunes och iCloud-säkerhetskopiering, vilket ger dig totalt 40 $. Detta 80% OFF-erbjudande kräver att användarna delar kampanjsidan till Facebook eller Twitter, och då kan de köpa produkten till lägsta pris någonsin.

Denna tacksägelse händelse är nu öppen för alla användare utan några begränsningar, men det är tidsbegränsat och upphör att gälla den 6 december 2018. Missa inte den stora möjligheten att köpa dessa fantastiska verktyg och spara pengar nu! För mer information, besök sin Thanksgiving-försäljningssida:
https://www.tuneskit.com/special/2018-thanksgiving-sales/