Klä barnen inför familjefotograferingen

Att boka en tid hos en fotograf och beställa familjefoton är ett bra sätt att fånga familjen. Dessutom får ni tid att umgås på ett annorlunda sätt och du slipper själv tänka på att fotografera. Om du har bokat en familjefotografering är det bra om du redan nu planerar hur du och barnen ska klä sig. Nedan kan du läsa om hur du hittar passande kläder för fotograferingen till barnen.

Snygga märkeskläder

De senaste åren har det blivit särskilt inne bland de unga att bära märkeskläder. Du hittar märkeskläder för barn och tonåringar på nätet. Där finns kläder i olika storlekar, vilket innebär att du kan klicka hem kläder för både de yngre och äldre barnen. Det finns allt från stilrena skjortor, byxor, toppar och tröjor till tuffa kläder med loggor. Så oavsett vilken klädstil ditt barn dras till kan du hitta kläder som kommer att göra sig fina på bild på nätet.

Att matcha eller inte

En sak du behöver tänka på innan du klickar hem de nya kläderna är huruvida du vill att ni i familjen ska matcha vad gäller kläderna eller inte. Många föräldrar väljer att låta hela familjen gå i samma färgskala eftersom det ger ett enhetligt intryck på bild. Till exempel att ni är klädda i färgerna blå, svart, vit och grå. Men det som är bra att ha i åtanke är att en del barn blir tjuriga om de inte får välja färgerna själva och därför kan det vara bra om du låter barnen vara med och välja kläderna.

Relaterade inlägg