Om du ska vara framför kameran är det viktigt att du känner dig självsäker. De flesta fotografer ber dig någon gång att le. Just leendet är något som många känner osäker kring och här nedan kan du läsa mer om hur du får ett fint leende på bild.

Tandblekning eller tandställning

De två vanligaste anledningarna till varför folk inte gillar sina tänder är för att de inte är helt raka eller för att de är missfärgade. Om du behöver någon form av behandling kan du besöka Södertandläkarna som erbjuder tandvård för dig som bor på Södermalm i Stockholm. En tandblekning är aktuell för dig som vill få vitare tänder. Men om du inte vill le för att du tycker att tänderna är sneda kan tandställning vara en bra behandling för dig. Oavsett vilken behandling du är i behov av ska du rådfråga din tandläkare för att du ska få den vård du behöver för att du ska känna dig snyggare vid nästa fotografering.

Öva dig fram

Många känner sig obekväma med att le och visa tänderna. När de sedan får se sig själva le med tänderna blir de inte nöjda med resultatet. Men oftast har det bara med ovana att göra. Därför ska du öva på att le på bild. Ju mer du ser dig själv hur du ser ut när du ler så tänderna syns kommer du att bli mer van. Det leder till att du kommer att acceptera dig själv och känna dig mer bekväm på bild.

Relaterade inlägg